Apparaten en accessoires
Krokante olijven
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
50 stuks
Ingrediënten
-
middelharde kaas belegen, in stukken (3 cm) (bv. Gouda)250 g
-
bloem150 g
-
boter koud, in stukken120 g
-
fijn zout½ tl
-
pikante paprikapoeder1 snuifje
-
gevulde groene olijven goed uitgelekt200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1 g
Calorieën
225 kJ /
54 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestjes
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Geen beoordelingen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
Citroenslush
10min
Veenbessen-chocolade cakemix
Geen beoordelingen
Pêche Melba
Geen beoordelingen
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Dropijs
8u. 30min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Chocoladetruffels
2u. 45min
Erwten met ham
25min